39,- inkludert frakt
Brødet inneholder 100% speltmel av total melmengde. Speltkornet er nær beslektet med hvete, men har høyere næringsinnhold og mindre gluten. I Norden har vi dyrket spelt i over 4000 år. Produksjonen av speltkorn er begrenset, men i Grovt Speltbrød bruker vi likevel 100% Spelt. Vi bruker også litt honning i brødet for ekstra saftighet og en mild god smak! Brødet er 53% grovt.
MERK: Vi kan dessverre ikke levere dette brødet oppskåret da det ikke tåler denne behandlingen i helt fersk tilstand, og det ville dermed gått utover kvaliteten.
Vekt 670 gram
Vann, sammalt SPELT (27,1 %), siktet SPELTMEL(23,7 %), gresskarkjerner, solsikkekjerner, YOGHURTPULVER, gjær, rismel, vegetabilsk olje (raps), honning (1%), salt, BYGGMALT, surdeig av RUG, emulgator(E472e, E471), antiklumpemiddel (inulin), enzymer, melbehandlingsmiddel(E300). Dekor: Sammalt SPELT.
KAN INNEHOLDE SPOR AV: SOYA, SESAMFRØ
Spelt, yoghurtpulver, bygg, rug,
Energi KJ | 1085kj |
Energi Kalorier | 260kcal |
Fett | 6,0g |
Mettede fettsyrer | 1,2g |
Karbohydrater | 38,4g |
Hvorav sukkerarter | 4,3g |
Kostfiber | 4,2g |
Proteiner | 11,2g |
Salt | 1,4g |
Nærbakst består av 10 lokale bakerier. Bakeriene er tidligere familiebedrifter med lange tradisjoner i sitt lokalmiljø. Produktene bakes lokalt, noen etter gamle tradisjonelle oppskrifter og andre tilpasset nye smaker og spisevaner.
På Østlandet bakes ferske bakervarer til Morgenlevering på Dagens Brød i Oslo, i Rogaland på Arne Johannesen Bakeri Sandnes og i Trøndelag ved Byåsen Bakeri på Heimdal. For mer informasjon se: http://www.narbakst.no/